Menu
Zamknij

Foremka do creme brulee porcelanowa ISABELL

Blachy do pieczenia gastronomiczne

Opis

Foremka do creme brulee porcelanowa ISABELL. Gładka porcelana w białym kolorze. Wytrzymała warstwa szkliwa.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

PODOBNE PRODUKTY

Blachy do pieczenia gastronomiczne, Foremka do creme brulee porcelanowa ISABELL
od 2 33

1 oferta

Foremka do creme brulee porcelanowa ISABELL

  • Producent Stalgast 
  • Przeznaczenie do babeczek 
Porównaj
Blachy do pieczenia gastronomiczne, Foremka do creme brulee porcelanowa ISABELL
od 4 42

1 oferta

Foremka do creme brulee porcelanowa ISABELL

  • Producent Stalgast 
  • Przeznaczenie do babeczek 
Porównaj
Blachy do pieczenia gastronomiczne, Foremka do creme brulee porcelanowa ISABELL
od 2 31

1 oferta

Foremka do creme brulee porcelanowa ISABELL

  • Producent Stalgast 
  • Przeznaczenie do babeczek 
Porównaj
Blachy do pieczenia gastronomiczne, Foremka do creme brulee porcelanowa ISABELL
od 2 96

1 oferta

Foremka do creme brulee porcelanowa ISABELL

  • Producent Stalgast 
  • Przeznaczenie do babeczek 
Porównaj
Blachy do pieczenia gastronomiczne, Blacha aluminiowa perforowana z silikonem
od 96 45

1 oferta

Blacha aluminiowa perforowana z silikonem

  • Producent Stalgast 
Porównaj
Blachy do pieczenia gastronomiczne, Blacha aluminiowa perforowana
od 47 69

1 oferta

Blacha aluminiowa perforowana

  • Producent Stalgast 
Porównaj
Blachy do pieczenia gastronomiczne, Blacha aluminiowa z silikonem
od 107 29

1 oferta

Blacha aluminiowa z silikonem

  • Producent Stalgast 
Porównaj
Blachy do pieczenia gastronomiczne, Foremka do terrin - trójkąt
od 87 78

1 oferta

Foremka do terrin - trójkąt

  • Producent Stalgast 
Porównaj
Blachy do pieczenia gastronomiczne, Foremka do terrin - półkole
od 102 96

1 oferta

Foremka do terrin - półkole

  • Producent Stalgast 
Porównaj

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.