Gogrownica elektryczna Corn-Dog. Pokrywa wyprodukowana z wysokiej jakości stali rdzoodpornej, dzięki czemu jest nieskomplikowana w czyszczeniu i długotrwała w stosowaniu. Wyposażona w otwory wentylacyjne w obudowie chroniące przed przegrzaniem. Nienagrzewająca się rączka. Płyty wytwarzane z odlewanego aluminium pokrytego warstwą z domieszką tytanu, dzięki temu ciasto nie przywiera. Posiada rynienkę ociekową na nadmiar ciasta, która ułatwia utrzymanie stanowiska pracy w czystości. Regulacja temperatury w zakresie od 50˚C do 220˚C przy pomocy termostatu. Czasomierz z zakresem do 15 minut. Żłobienia na patyczki. Jednocześnie możemy przygotować 6 gofrów albo corn-dogów.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.