Menu
Zamknij

Magnes neodymowy do poszukiwań 280 kg uchwyt górny klasa N52 73x35 mm

Magnesy neodymowe

Opis

HUNTER - UCHWYTY DLA POSZUKIWACZY
Uchwyt z uchem i magnesem

pakiet dostosowany do stosowania w wodzie

właściwości UCHWYTU:

  • wymiary: 73x35mm [mierzone bez ucha]
  • UDŹWIG: 280 KG
  • WAGA artykułu [bez dodatków]: 1190 g
  • GWINT: M10
  • KLASA: N52
  • warstwa MAGNESU: NiCuNi [antykorozyjna]
  • powłoka obudowy: Cynk [antykorozyjna]

Śruba oczkowa jest połączona z obudową na stałe - został użyty wysokiej jakości klej do gwintów, nie ma ryzyka odkręcenia się śruby.

UWAGA

BLASZKA/DEKIEL OCHRONNY NIE JEST niezbędnY - OSŁABIA SIŁĘ PRZYCIĄGANIA MAGNESU

Magnes jest bardzo prawidłowo zabezpieczony - wpasowany w obudowę i wklejony na żywicy epoksydowej, która ponadto amortyzuje wstrząsy/uderzenia.

warstwa ANTYKOROZYJNA

Magnes jest pokryty powłoką Nikiel+Miedź+Nikiel

Jest to najkorzystniejsza warstwa antykorozyjna użytkowana w tworzeniu magnesów neodymowych

obudowa magnesu została dodatkowo pokryta powłoką uniemożliwiającą korozji.

PAMIĘTAJ żeby OSUSZYĆ MAGNES PO WYJĘCIU Z WODY

starannA konstrukcja

Grubość ścianki obudowy została dopasowana do wielkości magnesu tak, by jak największą moc przyciągania zwrócić w kierunku odsłoniętej płaszczyzny magnesu.

Do połączenia magnesu z obudową użyta została żywica epoksydowa, która zapobiega wciekaniu wody do uchwytu, a także bardzo dobrze zabezpiecza magnes przed uszkodzeniami mechanicznymi

WYSOKA JAKOŚĆ

marka HUNTER JEST POLSKĄ MARKĄ.

Imponujące właściwości udźwigu uchwytów zostały osiągnięte dzięki użyciu magnesów o najwyższej możliwej klasie - N52

[udźwig został zbadany w warunkach laboratoryjnych przy użyciu stali niskowęglowej o grubości 10mm i przy zerowej szczelinie]

W innych warunkach, ze względu na inny skład stali, rdzę, nieregularną powierzchnię itp. Siła udźwigu może być mniejsza.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.