Wilk do mięsa TC22 z sitkiem 4,5mm; 6mm; 8mm do wyboru, Opis produktu: dedykowany do wykorzystania w obfitych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii, a także w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego, nadzwyczajny do mielenia mięsa minimalistycznego, gardziel, ślimak, nóż i sitko wytwarzane ze stali rdzoodpornej, nad wyraz wysoka funkcjonalność przez zastosowanie zdejmowanej gardzieli z zestawem tnącym, rozciągliwa kompletacja przez możliwość wyboru maszyny z jednym z trzech typów sitek o grubości oczek 4,5mm; 6mm albo 8mm, możliwość zakupu wymiennego podzespołu gardzieli (gardziel + ślimak + nóż + sitko + nakrętka), prosty w utrzymaniu czystości, bezusterkowa i wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha), przeznaczony do pracy przerywanej, przy pełnym obciążeniu
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.