Menu
Zamknij

Okap kondensacyjny do pieców ProfChef

Okapy gastronomiczne

Opis

Okap kondensacyjny ProfiChef asygnowany jest do pieców linii Alpha, Delta Omega (z wyłączeniem serii SLIM), zarówno w wersji gastronomicznej GN jak i piekarniczo cukierniczej BakeLine. Produktywność - do 900 m3/godz. Urządzenie służy do odprowadzania i kondensacji pary, a także zapachów powstających w czasie pracy pieca lub ich zestawu. Tryb samoczynny daje możliwość w całości bezobsługowej eksploatacji okapu i neutralizacji pary generowanej poprzez instalację wentylacyjną pieca oraz wydostającą się przez otwierane drzwi jego komory. Okap kondensacyjny ProfiChef sprawdza się stanowczo tam, gdzie nie ma specjalnie przygotowanej instalacji wentylacyjnej. Kondensacja pary i odprowadzanie jej do instalacji kanalizacyjnej wpływa na komfort i bezpieczeństwo wykorzystywania pieców konwekcyjno-parowych ProfiChef.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.