Opis urządzenia:
- Elektryczne piece piekarnicze znajdujące zastosowanie w piekarniach, cukierniach, pizzeriach i sklepach
- Piec pomieści 9 blach 400x600 mm
- Równomierny rozkład temperatur dzięki podwójnym wentylatorom
- Prosty w obsłudze i intuicyjny elektroniczny panel sterowania
- wyposażony w generator pary sterowany manualnie
- pokrywa stworzona ze stali rdzoodpornej
- Komora pieca zaprojektowana ze stali chromowo-niklowej AISI 304
- Drzwi pieca z uchwytem atermicznym oraz podwójną szybą
- dostosowywana temperatura wypieku od 30 °C do 300 °C
- Oświetlenie wewnętrzne
- Łatwy dostęp do wewnętrznego panelu sterującego z przodu pieca
- Opcjonalnie dostępna komora wzrostowa wyposażona w kółka z blokadą
- konkretna i nietrudna do czyszczenia budowa
- Wszystkie elementy mające kontakt z żywnością spełniają wszystkie normy HACCP
- certyfikat CE
cechy technologiczne:
- wymiary zewnętrzne [mm]: 850x1150x1200
- objętość: 9 blach 400x600 mm
- Moc [kW]: 17,5
- Stopień ochrony szczelności: IP 20
- Zasilanie [V]: 400
- Prąd znamionowy [A]: 50
- Waga [kg]: 290
Wyposażenie dopełniające:
MK-PM - Komora wzrostowa