Piec do pizzy Hendi SIDEUP 66D, 2 komorowy, 1090x1360x(H)720 mm, (wym. Wew. 2x 700x1050x(H)150 mm), + xl 66R (szamot góra - dół), 17760 W, Piec do pizzy Sideup 66 sterowanie elektromechaniczne, cechy towaru: - unikatowa kolekcja pieców do pizzy dla profesjonalistów o najwyższych wymaganiach, – System otwierania drzwi ku górze w każdej komorze zabezpiecza użytkownika przed przypadkowym poparzeniem dłoni i rąk, – Płyta szamotowa na dole i na górze komory zagwarantuje równomierne nagrzanie komory i utrzymanie temperatury poprzez długi czas, – Prosty w obsłudze, dotykowy panel sterowania zezwala na ustawienie temperatury pieczenia z precyzyjnością do 1˚C, – Regulacja grzałek przy pomocy niezależnych termostatów dla każdej komory –Termometr cyfrowy wskazuje temperaturę zadaną oraz rzeczywistą oddzielnie dla każdej komory, – Funkcja programowania czasu włączenia się pieca ułatwia organizację pracy w lokalu, – Możliwość zaprogramowania dwóch przeróżnych rodzajów pieczenia osobno dla każdej komory ułatwia pracę nawet niedoświadczonemu personelowi i ekspresowo przestawia cechy pracy na żądane –Kominek odpowietrzający z uchwytem na frontowej stronie pieca do usuwania pary z komory, stosowany w trakcie pieczenia pizzy w stylu włoskim na cienkim cieście oraz do szybszego obniżenia temperatury w komorze, – Włącznik główny prądu oraz włącznik oświetlenia oddzielnie dla każdej komory, – pokrywa w pełni stworzona ze stali nierdzewnej dla wieloletniej i bezproblemowej eksploatacji –znaczne podwójne przeszklenie drzwi usprawniające obserwację procesu pieczenia –Grawitacyjne chłodzenie drzwi dla obniżenia temperatury ich zewnętrznej strony, – Uchwyt na całej długości drzwi z izolowanymi rączkami po obu stronach, – Izolacja z wełny mineralnej zapewniająca wysokie parametry termiczne pieca, – Podwójne oświetlenie dla komfortowej kontroli procesu wypieku, niezależne dla każdej komory –Zakres temperatury: od 50 do 500°C,, wymiary w mm:1090x1360x(H)720, rozmiary bez podstawy i blatu:1234x800x(h)480, Opis/ charakterystyka:2 komory, wysokość z podstawą:1080, szerokość blatu:250, wymiary taśmy:600x410, czas nagrzewu do 320 C:15 min, temperatura w poziomach celsiusza:320, wydajność:25 pizz średnica 330 / h, napięcie (V):400, moc (W):17,76, waga w kg:257, wymiary komory (mm):2x 700x1050x(H)150