Piec konwekcyjno-parowy 12x GN1/1 elektryczny - sterowanie elektroniczne, Piec konwekcyjno-parowy 12xGN 1/1 sterowanie elektroniczne - 223086, Piec konwekcyjno-parowy 12xGN 1/1 sterowanie elektroniczne.
parametry produktu: nadzwyczajne do wszystkiego typu kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu, Dzięki funkcji zaparowania osiągalne przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb, warzyw, Możliwość programowania (99 programów – po 3 kroki każdy plus jako pierwszy PRE-HEATING do wyboru), Sonda zewnętrzna w pakiecie, Funkcja gotowania DELTA T, samoczynne nagrzanie komory przed cyklem gotowania „PRE-HEATING", Bezpośrednie wytwarzanie pary, 10 stopniowa elektroniczna regulacja zaparowania co 10%, Regulacja usuwania zaparowania z komory, Elektroniczny Timer: 0 – 999 min, Lampki kontrolne poszczególnych funkcji oraz cyfrowe wyświetlacze czasu, temperatury, programu gotowania, efektywne silniki wentylatorów o mocy 250 W każdy, z auto-rewersem i o dwóch prędkościach 1400/2800 obr./min, Silnik wentylatora o podwójnym łożysku, Sześciośmigłowy wentylator zapewniający świetne rozprowadzenie gorącego powietrzna w komorze i uniemożliwiający wewnętrznym turbulencjom, Halogenowe oświetlenie komory, Drzwi z podwójnym przeszkleniem, chłodzeniem grawitacyjnym i mechanizmem otwierania wewnętrznej szyby w celu przystępnego umycia, łatwo demontowalne prowadnice na GN-y, Uszczelka drzwi montowana w obudowie pieca, prosta w demontażu w celu czyszczenia albo zamiany, , a także komora w całości wykonana z gatunkowej stali rdzoodpornej, Odpływ w dnie komory pieca, Przyłącze wody: ¾", max 30°C, 150-200 kPa (2 bar), wyłącznie uzdatniona, zmiękczona, Możliwość zastosowania automatycznego systemu myjącego (opcja dodatkowa do zakupienia osobno),, Sterowanie:elektroniczne, Linia:Touch Control, odległość pomiędzy prowadnicami:67, termostat:od +30°C do +260°C, timer:do +260°C, moc (W):19,1 kW, napięcie (V):400, waga w kg:151 kg, rozmiary zewnętrzne (mm):920x834x(h)1195, liczba wentylatorów:3