Menu
Zamknij

Piec do pizzy 2-poziomowy

Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Opis

Charakterystyka pieca:
  • regulacja dolnej i górnej grzałki do 450°C w każdej komorze
  • nowa usztywniona kompozycja drzwi
  • specjalna izolacja
  • front nierdzewny, ściany boczne lakierowane
  • termometr komory
  • oświetlenie wnętrza
  • wentylowane płyty szamotowe
  • zwiększona komora - maksymalny wymiar
  • pizzy 35 cm
  • kominek do usuwania nadmiaru wilgoci

fachowypiec do pizzy 2-poziomowy E-8 RedFox asygnowany jest do wypieku pizzy o średnicy 35 cm. Rozmiary jednej komory pieca to 700x700x150 cm. Jedna komora pozwala na umieszczenie 4 blach z pizzą o średnicy 35 cm, więc pełna pojemność pieca to 8 blach z pizzą o średnicy 35 cm. Urządzenie znakomicie stanie na wysokości zadania w mniejszych i średnich restauracjach, pizzeriach i innych punktach gastronomicznych, które posiadają w swej ofercie włoski przysmak.

Front urządzenia wytworzony jest ze stali nierdzewnej, boki są malowane proszkowo. Konstrukcja drzwi została specjalnie wzmocniona, aby zapewnić ulepszoną izolację i odporność pieca. Dzięki możliwości regulacji temperatury grzałek dolnych i górnych do 450 ºC pizza za każdym razem będzie równomiernie wypieczona. Na komfort pracy znaczny wpływ ma wewnętrzne oświetlenie komory, termostat oraz kominek do usuwania nadmiaru wilgoci, odpowiadający za odparowywanie pary wodnej i sprawiający, że na pizzy nie zbiera się woda.

    Opinie - 0 opinii

    + Dodaj opinię

    PODOBNE PRODUKTY

    Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.