Menu
Zamknij

Piec do pizzy 1-komorowy elektryczny 6,9 kW, 4 x Ø 40 cm, z elektronicznym panelem

Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Opis

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 2x600x400, Opis: asygnowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych, znaczne okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia, wysokiej jakości izolacja cieplna, front pieca tworzony ze stali nierdzewnej, pokrywa ze stali malowanej na kolor czarny, wewnętrzne oświetlenie komory, elektroniczny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiający dokładną kontrolę warunków obróbki termicznej, płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory, niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych, nowoczesny design, wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi, komora przypasowana do blach cukierniczych 600x400mm, w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia, urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki, możliwość dokupienia komory wzrostowej, cechy technologiczne: liczba komór: 1, rozmiary pizzy: 4x 40 cm, wymiary wewnętrzne: 820x840x175 mm, rozmiary zewnętrzne: 1100x1074x413 mm, moc: 6,9 kW, napięcie: 400V, temperatura: 45-455°C, waga: 98 kg, ilość blach 60x40cm: 2, Wyposażenie dodatkowe: okap nad piec 1100x1115x120 – 1 900 zł netto, okap nad piec 1100x1165x310 – 6 850 zł netto, podstawa pod piec – 2 060 zł netto, płyty szamotowe w całej komorze - 2 210 zł netto, możliwość opcjonalnego wyposażenia w regulacje poziomu wilgotności poprzez dźwignię otwarcia komina - 550 zł netto, możliwość wyposażenia w generator pary - 5 510 zł netto, możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150zł netto, Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE D4?: W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech.

Elektroniczne sterowanie parametrami pieca. Możliwość piętrowania pieca w moduły. Komora o wysokości 180mm. Wytrzymały, a także komfortowy uchwyt drzwi. Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca.

Możliwość dokupienia generatora pary. Regulacja poziomu wilgotności poprzez dźwignię otwarcia komina. Obfite okienko dla udoskonalonej widoczności procesu wypieku. Dolna powierzchnia komory wyłożona szamotem.

Możliwość domówienia płyty szamotowej w całej komorze dla osiągnięcia pokaźniejszej równomierności wypieku. 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski. Do pobrania: Instrukcja obsługi

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

PODOBNE PRODUKTY

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.