Opis:
- Piec konwekcyjno-parowy, który nieprzeciętnie spełni oczekiwania w marketach, sklepach, restauracjach i innych obiektach gastronomicznych
- nieprzeciętnie nadaje się do intensywnego wykorzystywania
- zaopatrzony w prosty w obsłudze manualny panel sterowania z 3 pokrętłami
- 2 szybkości wentylatora z autorewersem
- Odległość między prowadnicami: 67 mm
- Manualna regulacja naparowania za pomocą pokrętła
- Para generowana bezpośrednią metodą natryskową
- , a także komora z prowadnicami wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej
- Możliwość gotowania w 3 trybach pracy:
- obróbka konwekcyjna 50°C - 270°C
- obróbka z zastosowaniem pary wodnej 50°C - 100°C
- obróbka konwekcyjna + naparowanie 50°C - 270°C - Komora pieca wytworzona ze stali AISI 304 z zaokrąglonymi krawędziami, dla łatwiejszego utrzymania w czystości
- użyteczna klamka
- Wentylatory wyprodukowane ze stali rdzoodpornej
parametry techniczne:
- wymiary [mm]: 970x1380x1880
- objętość: 20x GN2/1
- Zasilanie [V]: 230
- Moc gazowa [kW]: 40
- polecana liczba porcji: 300-500
- Waga [kg]: 520
Dlaczego warto wybrać piec konwekcyjno-parowy CDA-220G?:
- W pełni mistrzowski piec konwekcyjno-parowy wyprodukowany we Włoszech
- Wentylatory z autorewersem idealny rozkład temperatur w komorze
- 2-warstwowe szklane drzwi bronią przed oparzeniem oraz wpływają na znaczną energooszczędność pieca
- 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski