komplet dedykowany do piętrowania dwóch pieców ProfiChef linii Alpha, Delta, Omega (z wyłączeniem linii SLIM) zezwalając na łączenie ze sobą urządzeń tej samej lub różnych kolekcji. Dla zachowania jak najmniejszej powierzchni zajmowanej na kuchni lub sklepie poprzez piece konwekcyjno parowe, możliwe jest zestawienie pieców gastronomicznych o standardzie pojemników GN z piecami piekarniczo cukierniczymi wykorzystującymi kanon 400x600mm BakeLine.
Przedni front panel zestawu przypasowany jest do pieców posiadających system myjący komorę pieca oraz system odkamieniania i płukania generatora pary / bojlera. Dzięki specjalnym przewodom wytwarzanym ze zbrojonej gumy, opornej na działanie wysokiej temperatury, osiągalne jest podłączenie obu pieców do okapu kondensacyjnego ProfiChef.
Dzięki zaimplementowaniu okapu, można uzyskać nadzwyczajny efekt neutralizacji zapachów i pary wodnej, generowanych poprzez piece podczas ich pracy.