Bemar stołowy BM-2115 o pojemności 2xGN1/1 z niezależnym sterowaniem komór tworzony ze stali nierdzewnej asygnowany do utrzymywania trafnej temperatury gorących potraw przy użyiu pojemników gastronomicznych GN1/1 o maksymalnej głębokości 15 cm. Po zaimplementowaniu specjalnych listw wspornikowych można stosować pojemniki GN o mniejszych rozmiarach (np. GN 2/3, GN1/2, GN1/3, GN1/4, GN1/6 albo GN1/9). Służymy pomocą przy wyborze adekwatnego zestawu pojemników z uwzględnieniem ilości i rodzaju przygotowywanych potraw jak na dodatek specyfiki lokalu. Regulacja temperatury w zakresie 30÷90ºC umożliwia elastyczne ustawianie adekwatnej temperatury w zależności od potrzeb (dania ciepłe lub gorące). Bezpieczeństwo gwarantuje termostat wyekwipowany w zabezpieczenie przed niekontrolowanym wzrostem temperatury. Bemar nastolny BM-2115 posiada dwie komory z niezależnym sterowaniem temperatury co zezwala na jego stosowne zastosowanie poprzez podgrzewanie takiej ilości komór jakie w danym momencie są konieczne. Dzięki temu jesteśmy w stanie zaoszczędzić sporo energii elektrycznej w stosunku do bemarów elektrycznych mających jedną wspólną komorę grzewczą.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.