Podgrzewacz do czekolady 10lPodgrzewanie typu bain–marie (pośrednie) zabezpieczające przed przypaleniem czekolady, Dno pojemnika ze stali rdzoodpornej, Boczne ścianki pojemnika z poliwęglanu, Tacka ociekowa ze wskaźnikiem poziomu płynu, Zabezpieczenie przed przegrzaniem, Ciągłe miksowanie zapewniające jednakową konsystencję czekolady, Niezatykający się kranik, Zakres temperatury: od +65°C do +85°C, Wymagana temp.
otoczenia: od +10°C do 32°C--//--CharakterystykaKolor Czarny Temperatura niewielka (°C) 65 Temperatura maksymalna (°C) 85 Maksymalna temperatura otoczenia 32°C MateriałyMateriał Poliwęglan, Stal nierdzewna pojemnośćPojemność (L) 10 Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 230V rozmiarySzerokość (mm) 410 Głębokość (mm) 280 Wysokość (mm) 580