Opis:
- profesjonalny podgrzewacz do czekolady włoskiej produkcji, który może być wykorzystywany do każdego typu czekolady
- postępowy pośredni system grzewczy (suchy bemar) nie wymaga zastosowania wody, a także utrzymuje czekoladę w optymalnej temperaturze
- doskonale sprawdzi się w nieznacznych cukierniach i pracowniach czekoladowych, lodziarniach, kawiarniach, hotelach czy restauracjach
- Podgrzewacz wyekwipowany jest w cyfrowy termostat i sondę do skrupulatnej regulacji i kontroli temperatury
- Regulacja temperatury w zakresie do maksimum 50°C
- funkcjonalny panel sterowania z dotykowymi przyciskami
- Wyjmowany pojemnik i pokrywa z wysokiej jakości stali rdzoodpornej, pozwalają na prędkie i przystępne czyszczenie
- elementy cieplne znajdują się nadnie i po bokach pojemnika, gwarantując równomierne podgrzanie czekolady
- Podgrzewacz jest wyjątkowo prosty w obsłudze
- potężna i trwała obudowa wytwarzana z tworzywa sztucznego
- Kontrolka powiadamiająca o pracy urządzenia
cechy technologiczne:
- rozmiary zewnętrzne [mm]: 325x400x135
- liczba pojemników: 1
- objętość [l]: 6
- Maksymalna temperatura [°C]: 50
- Moc [kW]: 0,13
- Zasilanie [V]: 230