Menu
Zamknij

Podgrzewacz do czekolady HENDI 274149 274149

Podgrzewacze i bemary gastronomiczne

Opis

Podgrzewacz do czekolady 10 l– Podgrzewanie rodzaju bain-marie (pośrednie) zabezpieczające przed przypaleniem czekolady– Dno pojemnika ze stali rdzoodpornej– Boczne ścianki pojemnika z poliwęglanu– Tacka ociekowa ze wskaźnikiem poziomu płynu– Zabezpieczenie przed przegrzaniem– Ciągłe miksowanie zapewniające jednorodną konsystencję czekolady– Niezatykający się kranik– Zakres temperatury: od +65°C do +85°C– Wymagana temp.

otoczenia: od +10°C do 32°Cwymiary w mm:410x280x(H)580moc (w):1006pojemność w l:10napięcie (V):230Załączniki do pobrania:PDFInstrukcja_1PDFInstrukcja_2PDFInstrukcja_3PDFDeklaracjeAtesty...

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

PODOBNE PRODUKTY

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.