Dyspenser do czekolady RCSS-10 pasuje do podgrzewania nie tylko czekolady,dodatkowo mleka, herbaty, kawy, wina itp. Podgrzewacz od Royal Catering pracuje z mocą 1000 W. Luźną regulację temperatury (do maks. 90 °C) i ustawienie jej na stałym poziomie zapewnia wbudowany termostat. Zbiornik ma pojemność 10 litrów i produkowany został z przeźroczystego poliwęglanu. Można go zdjąć i komfortowo umyć. Podstawę zrobiono z wytrzymałego tworzywa sztucznego. Urządzenie wyposażone jest w wyciągany ociekacz na płyny z pływakiem sygnalizującym o poziomie wody. Kranik pozwala komfortowo wlać czekoladę do kubka (jego maks. Wysokość to 9 cm). Pokrywa ma izolowany uchwyt do bezpiecznego jej podnoszenia. Znajdujący się w pojemniku płyn jest stale mieszany i w ten sposób równomiernie ogrzewany. Do napojów na bazie czekolady, mleka, kawy, alkoholu komfortowy w czyszczeniu wyekwipowany w kranik wydobywany ociekacz Regulacja temperatury (termostat) Pojemny zbiornik z poliwęglanu o średnicy 23 cm i głębokości 29,7 cm Wytrzymała pokrywa
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.