Menu
Zamknij

Bagieciarka piekarnicza | rogalikarka | do francuskich bagietek | paluchów | dwa cylindry 63 cm | stal nierdzewna | FRFI630

Pozostała gastronomia

Opis

Opis:

  • Profesjonalna bagieciarka piekarnicza dedykowana do produkcji bagietek, paluchów, rogalików, drożdżówek, bochenków chleba, spodów do ciasta, a nawet bułek do hotdogów przez wałkowanie i zwijanie kęsów ciasta
  • Urządzenie znakomite do piekarni, cukierni, nieznacznych i średnich przedsiębiorstw
  • Rogalikarka wydłuża i stwarza ciasto w zakresie gramatury 20 – 1000 g
  • Maksymalna długość formowanego ciasta wynosi 63 cm
  • Prosta regulacja grubości ciasta przez ustawienie odległości między wałkami
  • Urządzenie zaopatrzone jest w taśmy mobilnikowe z wełnianą powłoką filcową
  • Dwa polerowane i chromowane wałki zamontowane na wysokiej jakości ponadto uszczelnianych łożyskach
  • Rogalikarka gwarantuje genialny i powtarzalny za każdym razem zarys ciasta
  • Chromowana powłoka wałków sprawia, że ciasto nie przywiera do ciasta
  • Możliwość przeniesienia uformowanego ciasta do przedniej (z tej samej strony, której było podawane przy obsłudze jednoosobowej) lub tylnej półki odbiorczej
  • Istnieje również możliwość odłączenia taśm rolujących, tak żeby urządzenie służyło do rozwałkowywania ciasta na pizzę (spodów do pizzy)
  • wbudowane w rogalikarkę narzędzie do francuskich bagietek, pozwalające na wydłużenie cyklu zwijania i wałkowania ciasta, aby osiągnąć staranną pożądaną długość i grubość formowanego ciasta
  • Osłony zabezpieczające i dwie boczne ścianki wyprodukowane ze stali nierdzewnej z dodatkiem specjalnego stopu nierdzewnego aluminium, polerowanego tak, żeby nie osadzał się kurz i mąka
  • Przycisk bezpieczeństwa zezwalająca na awaryjne zatrzymanie pracy urządzenia
  • postępowy design
  • budowa całkowicie wyprodukowana ze stali nierdzewnej
  • Prosta w obsłudze i utrzymaniu w czystości konstrukcja, zapewniająca cichą i bezusterkową pracę
  • Urządzenie zaopatrzone jest w nylonowe kółka upraszczające przemieszczenie
  • Wszystkie elementy mające kontakt z żywnością spełniają wszystkie normy HACCP

atrybuty technologiczne:

  • rozmiary zewnętrzne [mm]: 920x1320x1200
  • Moc [kW]: 0,55
  • Zasilanie [V]: 230/400
  • Szerokość wałka [mm]: 630
  • Zakres wagi ciasta [g]: 20 - 1000
  • produktywność [szt./h]: 1000/1500
  • Waga [kg]: 190

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

PODOBNE PRODUKTY

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.