Menu
Zamknij

Cyrkulator do gotowania sous vide 1.2 kW

Pozostała gastronomia

Opis

Urządzenie do gotowania zapakowanych próżniowo produktów - cyrkulator sous vide. Gwarantuje stabilność temperatury do 0,1°C. Jest dedykowany do mocowania w pojemnikach i garnkach o obszerności do 30 l. Posiada regulację temperatury co 0,1°C. Wmontowana pompka pozwala na równomierną cyrkulację wody. Spory podświetlany wyświetlacz zagwarantuje łatwość odczytu. Sous vide to technologia zapewniająca zachowanie specyficznych smaków i aromatów, jędrności, soczystości produktów gotowanych w niskich temperaturach, zapakowanych uprzednio próżniowo.technologia polecana dla restauracji, cateringu, punktów zdrowej żywności.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

PODOBNE PRODUKTY

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.