Opis:
- Profesjonalna, automatyczna dzielarko-zaokrąglarka do porcjowania i formowania ciasta na bułki, pizzę, brioszki, itp.
- pokaźnie przyśpiesza i ułatwia pracę w piekarni
- Prosta obsługa, dzięki e lektronicznemu panelowi sterowania
- Możliwość zapisania 10 programów dla różnych gramatur ciasta - ustawiamy czas zaokrąglania i nacisk
- Wymienna głowica dzieląca z ostrzami ze stali nierdzewnej tnie gotowe ciasto na równe porcje
- Rozdzielone ciasto jest zaokrąglane za pomocą matrycy do zaokrąglania
- regulowana wysokość komory
- zaopatrzona w 3 matryce do zaokrąglania ciasta
- Przycisk bezpieczeństwa
- Możliwość wysunięcia noży tnących po podniesieniu głowicy, w celu wyczyszczenia
- Urządzenie wyekwipowane w kółka
- Możliwość dokupienia głowicy dzielącej do ciasta o innej gramaturze: 3-52 (gramatura ciasta 16-45 g, 52 porcje ciasta), 3-30 (gramatura ciasta 25-80 g, 30 porcji ciasta), 4-30 (gramatura ciasta 40-120 g, 30 porcji ciasta) - dopłata - 7 290,00 zł netto. Przy wyborze głowicy należy dobrać matrycę zaokrąglającą
- Możliwość dokupienia matrycy zaokrąglającej (trafnie do wybranej głowicy 3-52, 330, 4-30) - dopłata 730,00 zł netto
atrybuty techniczne:
- wymiary zewnętrzne [mm]: 600x700x1750
- Moc [kW]: 1,3
- liczba porcji: 14
- Zakres wagi ciasta [g]: 130-400
- Zasilanie [V]: 400
- Waga [kg]: 380