Menu
Zamknij

Kebab elektryczny | 35 kg

Pozostała gastronomia

Opis

Kebab elektryczny | 35 kg - pojemność na 25 do 35 kg mięsa, długość widelca 600 mm. - informacje techniczne: stworzono ze stali nierdzewnej AISI 304. - elastyczność: Strefa grzania jest indywidualnie dostosowywana,dostosować się do wysokości przyrządzania.

- Strefa suwana zamocowana na 4 łożyskach kulowych,przystosować się do grubości mięsa. - łatwe wykorzystywanie: widelec jest łatwo montowany dzięki prostemu systemowi mechanicznemu. - Długa żywotność: podstawa widelca jest w pełni hermetyczna, by silnik elektryczny był zabezpieczony przed tłuszczem i sosami.

Zamontowany na łożyskach kulkowych jest solidny i wytrzymuje ciężar mięsa i wstrząsy. Zabezpieczony przed zakłóceniami. - proste utrzymanie: tłoczony zbiornik na tłuszcz, wyekwipowany w perforowaną płytkę i wyjmowaną szufladę.

- typ elektryczny: regulacja przełącznikami, ogrzewanie osłoniętymi elementami ze stopu incoloy. Wyposażono w kamienie utrzymujące ciepło. - W standardzie: 1 kompletny widelec z dyskiem. - Opcja: osłona ze stali rdzoodpornej.

mm (BxDxH): 580x660x870, kW: 5,8, Volt: 400-230/3N 50-60Hz, kg: 31, M³: 0,43--//--CharakterystykaRodzaj Pojedynczy ilość palników/płyt grzejnych 2 MateriałyMateriał Stal nierdzewna objętośćPojemność (kg) 35 Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 230V, 400V Częstotliwość 3N/ 50-60 Hz Moc elektryczna (kW) 5,8 rozmiarySzerokość (mm) 580 Głębokość (mm) 660 Wysokość (mm) 870

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

PODOBNE PRODUKTY

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.