Menu
Zamknij

Kebab elektryczny | 55 kg

Pozostała gastronomia

Opis

Kebab elektryczny | 55 kg - objętość na 40 do 55 kg mięsa, długość widelca 800 mm. - dane techniczne: wyprodukowano ze stali rdzoodpornej AISI 304. - elastyczność: Strefa grzania jest indywidualnie dostosowywana,przypasować się do wysokości przyrządzania.

- Strefa suwana zamocowana na 4 łożyskach kulowych,dopasować się do grubości mięsa. - proste używanie: widelec jest łatwo montowany dzięki prostemu systemowi mechanicznemu. - Długa żywotność: podstawa widelca jest w pełni hermetyczna, by silnik elektryczny był zabezpieczony przed tłuszczem i sosami.

Zamontowany na łożyskach kulkowych jest potężny i wytrzymuje ciężar mięsa i wstrząsy. Zabezpieczony przed zakłóceniami. - proste utrzymanie: tłoczony zbiornik na tłuszcz, zaopatrzony w perforowaną płytkę i wyjmowaną szufladę.

- typ elektryczny: regulacja przełącznikami, ogrzewanie osłoniętymi elementami ze stopu incoloy. Wyekwipowano w kamienie utrzymujące ciepło. - W standardzie: 1 kompletny widelec z dyskiem. - Opcja: osłona ze stali nierdzewnej.

mm (BxDxH): 580x660x1045, kW: 7,2, Volt: 400-230/3N 50-60Hz, kg: 35, M³: 0,52--//--CharakterystykaRodzaj Pojedynczy liczba palników/płyt grzewczych 3 MateriałyMateriał Stal nierdzewna objętośćPojemność 40 - 55 kg Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 230V, 400V Częstotliwość 3N/ 50-60 Hz Moc elektryczna (kW) 7,2 rozmiarySzerokość (mm) 580 Głębokość (mm) 660 Wysokość (mm) 1045

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

PODOBNE PRODUKTY

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.