Menu
Zamknij

Komora wzrostowa do ciasta (pieców z linii BAKE, BAKE D, BAKE TS) CT 6L-66L

Pozostała gastronomia

Opis

Opis:

nadaje się do modeli: BAKE 6/L, BAKE 66/L, BAKE D6/L, BAKE D66/L, BAKE 6L TS

parametry technologiczne

  • wymiary zewnętrzne [mm]: 1540x1020x850 + kółka
  • ilość blach 60x40 cm: 21
  • Odległość między prowadnicami [mm]: 80
  • Moc [kW]: 1,6
  • Zasilanie [V]: 230
  • Temperatura [°C]: 0-70
  • Waga [kg]: 89

Dlaczego warto wybrać komorę wzrostową Resto Quality CT 6L-66L?

  • Dzięki adekwatnej temperaturze i wilgotności w komorze uzyskujemy wspaniałe warunki do wzrostu zróżnicowanego typu ciasta
  • posiada regulację temperatury od 0°C do 70°C
  • Komora jest mobilna, dzięki wbudowanym kółkom
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

PODOBNE PRODUKTY

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.