Manualna ostrzałka do noży Diamond Hone 463 przeznaczona do wykorzystania domowego i minimalnej gastronomii. Szybka i staranna w użyciu. Dzięki precyzyjnemu ustawieniu kąta ostrza noże dłużej utrzymują ostrość. Ostrzałka posiada dwa poziomy ostrzenia: 1o Diamentowe dyski 2o Dyski wygładzające Dzięki dwóm stopniom powstaje maksymalnie ostre i solidne ostrze w zarysie gotyckeigo V. Wytwarza na europejskich nożach japońską 15° krawędź ostrza. Ultra-drobne diamentowe dyski tworzą mikroskopijne ząbki na ostrzu, co upraszcza krojenie włóknistych artykułów. Rękojeść pokryta tworzywem "soft touch".
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.