Menu
Zamknij

Misa z melaminy skośna biała (H)137mm

Pozostała gastronomia

Opis

Misa z melaminy skośna biała (H)137mm, - Melamina Fine Dine została tworzona z najkorzystniejszych minimalistycznców przystępnych na rynku - nieprzeciętnie sprawdza się do serwowania zimnych dań i przekąsek - wielki dobór kształtów i form unosi walory prezentacyjne każdego bufetu czy restauracji typu „gourmet" - Naczynia z melaminy są wyjątkowo lekkie i odporne na uderzenia - Nadają się do mycia w zmywarkach gastronomicznych

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

PODOBNE PRODUKTY

Pozostała gastronomia, Schody bufetowe 7-stopniowe czarne
od 215 50

1 oferta

Schody bufetowe 7-stopniowe czarne

  • Producent Fine Dine 
Porównaj
Pozostała gastronomia, Schody bufetowe 6-stopniowe czarne
od 235 18

1 oferta

Schody bufetowe 6-stopniowe czarne

  • Producent Fine Dine 
Porównaj
Pozostała gastronomia, Płyta dębowa GN1/1 Madeira
od 176 14

1 oferta

Płyta dębowa GN1/1 Madeira

  • Producent Fine Dine 
Porównaj
Pozostała gastronomia, Pokrowiec na stół okrągły SYMPOSIUM czarny
od 71 04

3 oferty

Pokrowiec na stół okrągły SYMPOSIUM czarny

  • Producent Fine Dine 
Porównaj
Pozostała gastronomia, Wazonik porcelanowy BIANCO
od 20 79

1 oferta

Wazonik porcelanowy BIANCO

  • Producent Fine Dine 
Porównaj
Pozostała gastronomia, Serwetnik porcelanowy BIANCO
od 14 46

1 oferta

Serwetnik porcelanowy BIANCO

  • Producent Fine Dine 
Porównaj
Pozostała gastronomia, Pokrowiec na stół prostokątny SYMPOSIUM biały
od 115 44

1 oferta

Pokrowiec na stół prostokątny SYMPOSIUM biały

  • Producent Fine Dine 
Porównaj
Pozostała gastronomia, Pokrowiec na stół okrągły SYMPOSIUM kremowy
od 65 49

1 oferta

Pokrowiec na stół okrągły SYMPOSIUM kremowy

  • Producent Fine Dine 
Porównaj
Pozostała gastronomia, Pokrowiec na stół okrągły SYMPOSIUM biały
od 76 59

3 oferty

Pokrowiec na stół okrągły SYMPOSIUM biały

  • Producent Fine Dine 
Porównaj

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.