Elektryczna ostrzałka do noży przeznaczona do fachowych kuchni. Szybka i precyzyjna w użyciu. Nadaje się zarówno do ostrzenia noży o gładkim jak i falistym ostrzu. Ostrzenie odbywa się trzystopniowo: 1º diamentowy szlif - przywraca poprawne kąty ostrza 2º obróbka na super twardym miniaturowym pręcie (28 punktów ostrzenia, z których każdy wystarcza na kilka tysięcy wykorzystać) 3º polerowanie na dostosowujących się do ostrza dyskach Stopniowane ostrzenie sprawia dłużej utrzymującą się ostrość, nóż znacznie wolniej się tępi niżeli zaostrzony w konwencjonalny sposób. Maszyna daje możliwość uzyskania słusznego ostrza do krojenia solidnego typu towarów.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.