Menu
Zamknij

Urządzenie do gotowania w próżni Sous Vide

Pozostała gastronomia

Opis

Stan: nowy Gotowanie próżniowe Sous-Vide zezwala na delikatne i aromatyczne przygotowanie potraw dla największych wymagań smaku: minimalne straty w trakcie gotowania dzięki nadzwyczajnej stałości temperatury i równomiernemu rozprowadzaniu ciepła.

Uniwersalny sposób przygotowania potraw w mistrzowskim zaimplementowaniu ciągłym z trafnym użyciem kuchni poza okresami szerokiego natężenia ruchu, jak np. Catering albo restauracje à-la-carte. Urządzenie do gotowania próżniowego Sous-Vide 14L przekonuje kompaktową konstrukcją, intuicyjną obsługą łatwym czyszczeniem pojemnika w formacie 2/3 GN.

stal chromowo-niklowa 18/10 pojemnik: 2/3 GN, głębokość 200 mm kalibrowane ustawianie temperatury przy pomocy regulatora PID, precyzyjne w zakresie co 0,1 °C akustyczny timer do 99 godzin wskaźnik cyfrowy do programowania ustawienia czasu w krokach co 1 minutę ochrona przed używaniem pustego urządzenia, zabezpieczająca przed przegrzaniem waga: 10,25 kg

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

PODOBNE PRODUKTY

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.