Opis:
- Wysokiej jakości profesjonalna miesiarka spiralna przeznaczona są do wyrabiania ciast ciężkich, np. Na pizzę neapolitańską, pierogi, chleb
- rewelacyjnie stanie na wysokości zadania w pizzerii, piekarni, pierogarni czy restauracji
- Ciasto podczas zagniatania nie nagrzewa się, zachowując stałą, niską temperaturę
- Urządzenie ma 2 szybkości silnika, co zapewnia nieprzeciętną obróbkę ciasta
- wyekwipowana w intuicyjny, manualny panel sterowania z timerem
- Wszystkie komponenty posiadające kontakt z żywnością produkowane są ze stali nierdzewnej
- zrównoważona i potężna i wytrzymała obudowa
- Osłona bezpieczeństwa wytwarzana jest ze stali rdzoodpornej
- Podniesienie osłony bezpieczeństwa spowoduje zatrzymanie pracy urządzenia
- wyekwipowany w konkretny i bezusterkowy napęd łańcuchowy
- Silnik z przekładnią pracującą w kąpieli olejowej, zagwarantuje cichą pracę
- Urządzenie zaopatrzone jest w kółka, co upraszcza jego przemieszczanie
- Opcjonalnie dostępny elektroniczny panel sterowania, który pozwala na zaprogramowanie czasu zagniatania ciasta dla każdej prędkości - gwarancja powtarzalnych i nieprzeciętnych rezultatów - 1 470 zł netto
cechy technologiczne:
- rozmiary zewnętrzne [mm]: 640x1080x1220
- objętość misy [l]: 85
- Wsad ciasta [kg]: 50
- Wsad mąki [kg]: 35
- Moc [kW]: 3
- Napięcie [V]: 400
- Waga [kg]: 220
Dlaczego warto wybrać miesiarkę do ciasta Resto Quality SDM 85?:
- Miesiarka spiralna łączy w sobie perfekcyjną jakość wykonania z prostotą w obsłudze
- przy pomocy timera mamy możliwość ustawienia czasu pracy miksera
- bezproblemowo poradzi sobie z wyrobieniem ciasta na pierogi, czy na pizzę, oszczędzając czas i wysiłek pracowników
- wyprodukowana z wyjątkowo wysokiej jakości komponentów, co czyni SDM bezusterkowym sprzętem w Twojej kuchni
- 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski