Stan: nowy Stół chłodniczy do pizzy 3-drzwiowy z nadstawą chłodniczą przeszkloną dedykowany do wykonywania prac przy obróbce żywności z możliwością krótkotrwałego przechowywania dodatków do pizzy w warunkach chłodniczych w komorze pod blatem i w nadstawce.
Nadstawka chłodnicza umożliwia umieszczenie 6 pojemników GN 1/4 o maksymalnej głębokości 100 mm. Pokrywa i wnętrze stworzone ze stali nierdzewnej. Blat roboczy stołu produkowany z granitu. Komora chłodnicza 3-drzwiowa w standardzie GN 1/1.
System chłodzenia wymuszony. Samoczynne rozmrażanie i odparowywanie skroplin. Elektroniczny sterownik z wyświetlaczem temperatury. Oddzielne sterowanie i zasilanie w nadstawie chłodniczej. Agregat chłodniczy umieszczony na dole stołu pod komorą chłodniczą.