Witryna cukiernicza Carmella z wymuszonym obiegiem powietrza jest asygnowana do ekspozycji ciast i słodyczy w warunkach chłodniczych. W witrynie zamontowano zespolone szyby, co widocznie podciąga oporność lady na uszkodzenia. Samoczynne odszranianie. Regulator wilgotności (higrostat). Zamontowanie specjalnego nawilżacza ultradźwiękowego produkującego chłodną parę wodną gwarantuje utrzymanie adekwatnego poziomu wilgotności w części ekspozycyjnej lady, przedłużając świeżość przechowywanych ciast (opcja na dodatek płatna). Obudowa witryny wyprodukowana z drewna w następujących kolorach do wyboru: palisander, calvados, ciemny teak, jasny orzech, oranż, orzech, brunat, ciemny orzech. Komponenty metalowe malowane proszkowo na odcień piaskowy żółty. Złote listwy aluminiowe, szklane półki i żółte podświetlenie ekspozycji prawidłowo wpływają na prezentację produktów.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.