Opis:
- Urządzenie przeznaczone do wałkowania masy cukrowej, masy marcepanowej, ciasta francuskiego i innych rodzajów mas/ciast: od marcepanu po bułeczki maślane
- Wałek o długości 450 mm
- Regulacja grubości ciasta 0-10 mm
- Specjalna budowa wałków zezwala na świetne rozwałkowanie ciasta
- umocnione zębatki
- Wałek do ugniatania ciasta z tworzywa sztucznego
- Podajnik ciasta ze stali rdzoodpornej
- obudowa wytworzona ze stali nierdzewnej
- Cicha praca bez wibracji
- w trakcie wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się
- Łatwe użytkowanie i czyszczenie
- Niskie zużycie energii
cechy techniczne:
- wymiary zewnętrzne [mm]: 590x470x440
- liczba wałków: 1
- Maksymalna waga ciasta [g]: 1500
- Długość wałka [mm]: 450
- Średnica ciasta [mm]: 430
- Moc [kW]: 0,37
- Zasilanie [V]: 230
- Waga [kg]: 40