Zmywarka gastronomiczna do naczyń ProfiChef PCZ01052 z funkcją wyparzania przeznaczona do mycia szkła, talerzy i sztućców. Prześwit (wysokość drzwi - 36,5 cm) pozwala na mycie talerzy o maksymalnej średnicy 40 cm. Zmywarka ma 2 cykle mycia: 90 i 150 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Sterowany elektronicznie dozownik środka myjącego i płuczącego. Tłoczona wanna ze stali i filtr zapewniają utrzymanie czystości na optymalnym poziomie. Górne i dolne ramiona myjące, a także płuczące gwarantują właściwą jakość mycia i wyparzania. Urządzenie stworzone jest ze stali rdzoodpornej, co gwarantuje utrzymanie najwyższych standardów higieny. Zaleca się podmianę wody w komorze myjącej co 20-30 cykli albo raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej wydajnego wykorzystania wody w komorze przemywającej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki do naczyń PCZ-01052 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego kosze o wymiarach 50x50 cm: uniwersalny płaski pojemnik na sztućce kosz na 18 talerzy kabel zasilający przewody zasilania wodą i odpływu użycie fachowej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) gwarantuje szybkie mycie sporej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy zarówno czas jak i pieniądze poprzez co jej zakup zwraca się w niedługim czasie.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.